Hoppa till huvudinnehåll
Flygplan som flyger över solnedgång

Få ut det mesta av din sommar

Det går att fylla sommaren med minnesvärda upplevelser utan att tömma alla konton. På den här sidan listar vi på Lånekoll olika tips på hur du kan ha en lång, skön sommar till låg kostnad.

Få ut det mesta av din sommar

Fem städer att semestra billigt i

Egentligen kunde vi lista alla städer i östra och sydöstra Europa här. Gamla Östeuropa kämpar fortfarande för att komma ikapp Västeuropa ekonomiskt, och även om priserna inte är helt försumbara som på nittiotalet, är de här länderna fortfarande enormt prisvärda för svenska resenärer.

Här har vi valt fem städer som är både mycket omtyckta och har bra prisnivåer.

Tallinn

Tallinn sägs vara Europas bäst bevarade medeltidsstad. Hela den historiska stadskärnan är med på UNESCO:s världsarvslista, och Estland har en lång och vindlande historia, bland annat med mycket intressanta svenska inslag. Tallinn har blivit mycket populärt de senaste åren, men priserna är ändå låga överlag. Det finns gott om billiga hotell att välja på, och många av stadens sevärdheter är gratis att besöka. Tallinn är en ganska liten stad som du enkelt tar dig runt i till fots, så du behöver inte budgetera för dyra resor. En middag kostar kanske 80 kronor, en öl mellan 25 och 50 kronor beroende på ställe. Tallinn har fina spa-möjligheter, till exempel på Hotel Telegraaf och Hotel Meriton.

Istanbul

Turkiet är ett av de mest prisvärda länderna i Europa. En bra middag behöver inte kosta mer än 50 kronor. En tur med spårvagn i Istanbul går på sju kronor. Inträdet till de allra mäktigaste turistattraktionerna kan vara lite dyrare, men då pratar vi 100 kronor per person för ställen som Hagia Sophia och Topkapipalatset, Blå moskén, Basilikacisternen, Grand Bazaar, kryddbasaren, så det är ändå inte jämförbart med Kolmården eller akvariet i Monterey. Turkiet har en otroligt fascinerande historia. Den är mycket lång och varierad, och den pågår än idag. Den historiska stadsdelen Sultanahmet och det modernare Beyoglu lockar med olika kvaliteter – historiska sevärdheter eller shopping och nöjen. Ett tips är att bo i Beyoglu och ta spårvagnen över Galatabron till Sultanahmet för sightseeing i kyrkor, moskéer och basarer.

Warszawa

Warszawa har utvecklats till en metropol för levande kultur och alternativa livsstilar och är en av de billigaste huvudstäderna i Europa. Staden kanske inte övertygar alla omedelbart, med sina trafikleder och den gamla öststatsarkitekturen, men shoppingen på Nowy Swiat och Mokotowska, barerna på Plac Zbawiciela och studentfiken i trendiga Powisle får en att glömma allt det där. En traditionell polsk middag kostar inte mer än 40 kronor. Ett dygnskort till stadens kollektivtrafik kostar 30 kronor, och bussen från flygplatsen bara 10 kronor. Inträdet till stadens sevärdheter är inte oskäligt. Nationalmuseum med Polens största och finaste samling av konst och antikviteter, kostar till exempel inte mer än 30 kronor utom fredagar då det är gratis. Flera lågprisbolag flyger på Warszawa, och hotellen är mycket prisvärda. När du är i Warszawa kan du ta den gamla kungastaden Krakow som en bonus.

Sankt Petersburg

En vacker och vemodig stad full av kultur och med en spännande historia som verkligen brukar engagera svenska besökare. Enastående kultur blandas med fasansfulla krigsminnen, dagens kamp för fritt samhälle ställs mot en lång tid av ofrihet. Stadskärnan är inte stor, utan lämpar sig utmärkt för promenader. Eremitaget är ett av världens främsta konstmuseer, med verk av da Vinci, van Gogh, Monet med fler. Den ryska konsten upplevs bäst på Ryska museet. Många flygbolag kör täta rutter till STP, och du kan faktiskt åka båt från Stockholm, men det tar nästan 40 timmar. Kom ihåg att ordna med visum via Ryska ambassaden.

Vilnius

Trots sin blygsamma storlek och sitt östliga läge är Vilnius med en härlig, varmhjärtad stad som har blivit ett mycket populärt resmål. Vilnius har en stor gammal stadskärna med mycket restauranger, barer och kaféer. Missa inte det litauiska köket, till exempel på Forto Dvarasmed. Besök bohemiska Uzupis, ett område med starkt kulturutbud som brukar jämföras med Montmartre i Paris! Titta på gatukonst, spring på gallerier, botanisera i små boutiquer och ta ett break på något av stadens mysiga kaféer. Shopping är väldigt trevligt här, och betydligt billigare än hemma. Du hittar exklusiv shopping på gatan Gedimino. I Gamla stan finns butiker med hantverk, konst, accessoarer och antikviteter. Akropolis och Europa heter två stora shoppingcenter med stort shoppingutbud. Vilnius är en extremt prisvärd stad med bra stämning.

Billigt boende när du reser

Hotell i alla ära, men om ni vill bo lite längre på samma ställe finns det andra alternativ som är betydligt billigare, charmigare och mer spännande.

AirBnBPrivata lägenheter och även en del andra boenden i 65 000 städer över hela världen. På sajten hittar du även trevliga och ovanliga upplevelser i anknytning till den ort du tänker besöka.

Couchsurfing.com – En sajt för privat övernattning med över 4 miljoner användare i mer än 200 länder, i första hand i Europa och USA. Här bor du helt enkelt hemma hos dina värdar, och de är inte bortresta. Övernattningen är gratis, men det förutsätts att du ger tillbaka till communityn – genom att låna ut din egen soffa, men även genom att ge av dig själv och dina erfarenheter till dem du bor hos och dem som bor hos dig.

Bostadsbyte – Att ordna semesterboendet genom att byta hem med andra har varit populärt ett tag nu. Det kallas house swapping, och det finns ett antal nätverkssajter där du kan hitta någon som har matchande önskemål. Det måste inte handla om hus, heller. Alla former av boende är välkomna, såväl lägenheter som mindre slott. Här är några stora och populära sajter för bostadsbyte:

 • HomeExchange.com
 • LoveHomeSwap.com
 • Homelink.org

Billiga sätt att resa i Sverige

Bussar och tåg kan förstås vara både praktiskt och prisvärt, beroende på vart man ska åka, hur långt i förväg man bokar biljetterna, osv. Men det finns andra sätt att resa i Sverige som är billiga på riktigt, och dessutom bjuder in till äventyr.

Transferkörningar

Du kan faktiskt resa helt gratis om du är villig att köra tillbaka andras hyrbilar till hemmastationen. Många som hyr bil vill bara åka åt ena hållet, en så kallad envägsuthyrning, och för hyrfirmorna är det ar en konstant huvudvärk hur de ska få tillbaka sina bilar.

Ett sätt att ordna med återtransporten är att frakta hem bilen på ett flak, vilket är dyrt. Ett annat alternativ är att låta någon köra hem bilen utan kostnad. Det senare alternativet ger upphov till den resandeform som kallas transferkörning.

Transferkörning är som att hyra bil gratis (eller nästan gratis), men med ett förutbestämt resmål. De flesta körningarna går från storstadsområdena ut i landet, men andra kombinationer förekommer.

I dagsläget finns två sajter där du kan hitta aktuella gratisbilar:

 • Herz FreeriderEn mycket bra sajt som gör det enkelt både att hitta aktuella körningar och att boka en bil. Du kan även få en notifiering via sms när en passande körning dyker upp. Herz är stora, och utbudet av körningar är inte så pjåkigt.
 • DriveBackEn sajt med Facebook-sida och Twitter-konto som samordnar tillgängliga transferkörningar för en eller flera hyrfirmor, oklart vilka. I dagsläget ett mindre utbud än Herz, men väl värt att hålla ögonen på.

TIPS: Kombinera gärna transferkörningar med couchsurfing. Du vet inte i förväg vart du ska, men du bokar en körning och fixar en soffa. Upprepa tills semestern är slut, och du har en gratis semester med en riktigt skön ”On the road”-känsla.

RIP: Avis Facebook-satsning med transferkörningar, Sverigebilen, har tyvärr lagts ner.

Samåkning

Bilar ska inte gå tomma. Det är inte bra för någon, inklusive miljön. Om man ändå ska köra från A till B kan man ju lika gärna ta med sig några fler i bilen. Det blir både billigare och trevligare.

Idén om samåkning är inte ny, men med hjälp av nätet blir det så mycket effektivare att koppla samman lediga platser med lediga passagerare. Ett bra ställe att leta på är Facebookgruppen "Skjutsgruppen".

Lifta

Ja, det är fortfarande fullt möjligt att lifta, även om man ser betydligt färre liftare längs vägarna idag än tidigare. Sätt upp en tydlig skylt så att förarna kan se vart du är på väg. Snygga upp dig lite för att öka dina chanser. Lifta inte ensam, och ha en skön resa!


Pontus är Lånekolls privatekonom. Pontus är grundare, VD i Lånekoll och har mångårig erfarenhet av privatekonomisk rådgivning till konsumenter inom bank- och finansbranschen.

Mer från bloggen

Riksbanken styrränta 2024 maj

Riksbanken sänker styrräntan med 25 punkter

I dagens penningpolitiska besked beslutade Riksbanken om att sänka styrräntan med 0,25 procent. Detta innebär en efterlängtad räntesänkning för många hushåll som under en lägre tid betalat höga räntekostnader för sina lån....

Publicerad

Bunden eller rörlig ränta

Unikt läge för bundna bolån

Det är ett vanligt missförstånd att man inte kan eller bör ändra på bundna bolån under bindningstiden. Faktum är att med rådande ränteläge så finns det väldigt goda möjligheter att ändra på bundna bolån.

Publicerad

Inflationen gick ner ytterligare under mars 2024

Inflationen gick ner ytterligare under mars 2024

IInflationstakten i Sverige sjönk under mars månad där priser på bland annat livsmedel, rekreation och kultur har sjunkit från månaden innan.Inflationstakten mätt i KPI landade på 4,1 procent i mars 2024. Det är en nedgång...

Publicerad

Allmänt

Lånekoll är ett varumärke som opereras av Consector AB:s, org. nr 556961–4216, (hädanefter Lånekoll) med adress Narvavägen 12, 115 22 Stockholm, Tel: 0770–221222, e-postadress: kundservice@lanekoll.se. Lånekoll förmedlar bolån och andra konsumentkrediter, kontokort samt Lånekolls trygghetsförsäkring till privatpersoner. Lånekoll har tillstånd av och står under tillsyn av Finansinspektionen. För information enligt konsumentkreditlagen, distansavtalslagen och försäkringsförmedlingslagen m.m. se Lånekolls informationsblad.

Tjänsten

Consector AB tillhandahåller en förmedlingstjänst via www.lanekoll.se där privatpersoner ges möjligheten att konkurrensutsätta sina krediter genom att jämföra olika banker och andra kreditgivare. Du lämnar uppgifter om dig själv och din kreditsituation för att få anbud från ett flertal banker och andra kreditgivare som Lånekoll samarbetar med. Vilka banker och kreditinstitut som Lånekoll samarbetar med hittar du här. Dessa allmänna villkor gäller för besökare av www.lanekoll.se (hädanefter Webbplatsen) som använder vår webbtjänst vilken även omfattar vår budgivningsplattform. Genom att anmäla dig till Lånekolls webbtjänst och göra en låneansökan så godkänner du dessa allmänna villkor. Webbtjänsten tillhandahålls av Consector AB, organisationsnummer 556961-4216, Narvavägen 12,115 22 Stockholm (hädanefter Lånekoll).

Kreditupplysning

När du accepterat de allmänna villkoren genom att använda webbtjänsten och göra en låneansökan så godkänner du även att Lånekoll beställer en kreditupplysning på dig och din medsökande. Kreditupplysningen lämnas av UC AB. UC AB registrerar en s.k. omfrågning på dig varefter de banker och andra kreditgivare som Lånekoll samarbetar med kan inhämta en kreditupplysning på dig. Endast en kreditupplysning registreras samtidigt som flera banker och andra kreditgivare som Lånekoll samarbetar med får ta del av kreditupplysningen på dig utan att ytterligare frågor registreras. UC AB kommer att skicka hem omfrågandekopior till din folkbokföringsadress. Omfrågandekopiorna skickas hem för att du ska veta vilken information som lämnats ut om dig och vilka som tagit del av dina uppgifter.

Du kan få flera omfrågandekopior hemskickade till dig men detta innebär inte att flera kreditupplysningar registreras på dig. Kreditupplysning kan, av ett fåtal kreditgivare, även komma att beställas från annat kreditupplysningsföretag än UC AB, t.ex. Bisnode Kredit AB (Bisnode). Lånekoll erbjuder därmed en kostnadsfri tjänst för privatpersoner att konkurrensutsätta sitt kreditengagemang genom att förmedla låneerbjudanden från banker och andra kreditgivare. Genom att acceptera dessa villkor godkänner du också att de banker och andra kreditgivare som Lånekoll samarbetar med lämnar information om dig som de inhämtat samt lämnar ut kreditbeslut till Lånekoll. Vid medsökande måste även medsökande uppfylla ovanstående krav. Som kund måste du därför informera medsökande om dessa allmänna villkor och säkerställa hans eller hennes godkännande. 

Kreditgivare

Lånekoll samarbetar med utvalda kreditgivare. På vår partnersida hittar du alla Lånekolls anslutna långivare för bolån och privatlån. Lånekolls samtliga kreditgivare har tillstånd hos Finansinspektionens för sin verksamhet. 

Villkor för att använda webbtjänsten  

För att använda webbtjänsten krävs att du accepterat dessa allmänna villkor samt att du är minst 18 år gammal och har en inkomst motsvarande minst 10 000 kr per månad (120 000 kr per år). Du skall också vara bosatt i Sverige. Genom att godkänna villkoren försäkrar du som kund att uppgifterna är korrekta och att du är behörig att använda webtjänsten samt åtar dig att anmäla förändringar i de uppgifter du lämnat Lånekoll för användande av webbtjänsten. Lånekoll erhåller ersättning från våra samarbetspartners i form av en provision vid förmedlat lån (se Lånekolls informationsblad). Vid medsökande måste även medsökande uppfylla ovanstående krav. Som kund måste du därför informera medsökande om dessa allmänna villkor och säkerställa hans eller hennes godkännande.

Behandling av personuppgifter

De personuppgifter du lämnar hos Lånekoll via Internet, telefon eller mail registreras i vår kunddatabas. Lånekoll är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar och upprätthåller god registervård. Lånekoll använder uppgifterna för att kunna utföra tjänsten som du beställt och för att säkerställa god kundkännedom. Personuppgifter som Lånekoll inhämtar behandlas i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Genom att acceptera villkoren för tjänsten samtycker du till att Lånekoll behandlar dina personuppgifter i enlighet med användarvillkoret.

Personuppgifter som vi samlar in och behandlar är:

 • Namn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • Personnummer
 • E-postadress
 • Kontonummer
 • Andra uppgifter som du själv lämnar inom ramen för tjänsten
 • Kommunikation mellan oss när vi hjälper dig i specifika ärenden

När du använder tjänsten kommer viss information att inhämtas automatiskt: såsom information om dig från kreditupplysning, teknisk data, vilket kan inkludera den URL genom vilket du får åtkomst till hemsidan, din IP-adress, unique device ID, typ av webbläsare, språk och information om identifiering och operativsystem. (se även vidare om användningen av cookies nedan)

Lånekoll behandlar din information för följande ändamål:

 • Säkerställa kundkännedom
 • Tillhandhålla tjänsten
 • Förbättra din kundupplevelse och personifiera användandet av tjänsten
 • Utveckla tjänsten samt att analysera din användning av tjänsten
 • Skicka notifiering och meddelande via mail, sms, telefon och e-post eller på annat sätt samt skicka marknadsföring om våra produkter och tjänster
 • Informera om uppdatering av tjänst och användarvillkor
 • Säkerställa och underhålla den tekniska funktionalitet hos tjänsten
 • Förhindra och förebygga missbruk av tjänsten samt förhindra användnings i strid med användarvillkor
 • Uppfylla och fullfölja förpliktelser enligt lagkrav

Lånekoll behandlar dina personuppgifter för att tillhandahålla den tjänst vi erbjuder och lämnar för detta ändamål även ut dina personuppgifter till de kreditgivare och kreditupplysningsinstitut med vilka vi samarbetar, försäkringsbolag och leverantörer av tjänster i syfte att tillhandahålla de bästa förutsättningarna för dig samt för att uppfylla de lagkrav som ställs på Lånekoll. Lånekoll kan även vid framtida tillfälle välja att kontakta dig med information om nya tjänster eller erbjudanden. Lånekoll mottar även uppgifter om dig inklusive kredituppgifter och kreditbeslut från de kreditgivare och kreditupplysningsföretag som vi samarbetar med. 

Dina personuppgifter kan också komma att läggas till grund för kundanalyser, kunduppföljning, affärsutveckling, marknadsundersökningar, marknadsföring och statistisk analys. Lånekoll spelar in all telefonkontakt vi har med dig, för att kunna säkerställa den överenskommelse vi träffar med dig och för att säkerställa kvalitén på de tjänster vi levererar till dig. Inspelningar och de övriga uppgifter vi sparar om dig kommer att ligga kvar i våra system så länge vi har ett kundförhållande med dig. För att få information om vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta oss per e-post till kundservice.gdpr@lanekoll.se. Dit kan du också vända dig om du inte vill att dina personuppgifter används för direkt marknadsföring eller om du vill att vi ska rätta, blockera eller utplåna uppgifter som vi felaktigt har behandlat om dig. Vi skyddar dina personuppgifter genom brandväggar, krypteringsfunktioner och anti-virus. Genom att godkänna villkoren när du ansöker om bolån och privatlån bekräftar du att du tagit del av och förstått innehållet i Lånekolls integritetspolicy.

Begränsning av Lånekolls ansvar

Information, uträkningar och rekommendationer lämnade av Lånekoll ska endast betraktas som vägledande förslag på hur du kan gå till väga, och det är upp till dig som användare av våra tjänster att värdera lämnad information för att avgöra om den är tillämplig på din individuella situation och privatekonomi. Lånekoll ansvarar inte för eventuell skada eller förlust som uppstår på grund av att du väljer att ingå, eller avstår från att ingå, låneavtal med någon av de banker och andra kreditgivare med vilka vi samarbetar. Eventuell finansiell rådgivning som du mottar från de banker och andra kreditgivare med vilka vi samarbetar utgör rådgivning från den banken eller kreditgivaren, och avtal som du tecknar med dessa företag är ett avtal mellan dig och banken eller kreditgivaren.

Lånekoll ansvarar inte för eventuell skada eller förlust som uppstår genom sådan rådgivning, eller genom ingåendet av sådana avtal. Det åligger därför dig att kontrollera den information som vi lämnar om erbjudanden från banker och andra kreditgivare. Lånekoll ansvarar inte för skador eller förluster, varken direkt eller indirekta, och andra olägenheter som kan härledas till genomförandet av, eller har annan koppling till utförandet av finansieringstjänster av tredje part. Lånekoll är inte ansvarig för skada som beror på svenskt eller utländskt lagbud, svensk eller utländsk myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehåll avseende strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om Lånekoll själv är föremål för eller vidtar sådan konfliktåtgärd. Föreligger hinder för Lånekoll att tillgängliggöra Webbplatsen eller vidta åtgärd på grund av omständighet enligt detta stycke får åtgärden skjutas upp till dess att hindret har upphört. Lånekoll har en ansvarsförsäkring avseende sin verksamhet som bolåneförmedlare, se Lånekolls informationsblad.

Ansvar för information på vår webbplats

Innehållet på Webbplatsen är skyddat enligt lag om upphovsrätt. Det är förbjudet att utan Lånekolls samtycke göra kopior av hela eller delar av innehållet på Webbplatsen. Det anbud som du får genom att använda dig av Webbplatsen och dess budgivarplattform får endast användas för eget bruk och inte i eget kommersiellt syfte.

I den mån som Webbplatsen innehåller länkar till tredje parters webbsidor kan innehållet på sådana webbsidor vara skyddade av dessa tredje parters immateriella rättigheter, och Lånekoll ansvarar inte för innehållet på sådana tredje parters webbsidor. Information som visas på Webbplatsen har vi erhållit från källor som vi bedömer vara tillförlitliga. Vi kan dock inte garantera att informationen är fullständig, riktig eller helt uppdaterad. Lånekoll tar därför inte ansvar för ekonomiska transaktioner eller andra rättshandlingar som grundats på information på Webbplatsen, utan användande av sådan information sker på egen risk. Lånekoll kan inte heller garantera att din användning av Webbplatsen eller nedladdat material från Webbplatsen inte kommer att orsaka skada eller förlust relaterad till din användning av Webbplatsen, såsom men inte begränsat till, förlust av data, datavirus, spyware, skadliga program, trojaner eller maskar. Användning av Webbplatsen sker således på egen risk för sådan skada eller förlust. Besökare ska omgående för Lånekoll påtala (reklamera) fel eller brister på Webbplatsen och budgivningsplattformen som påverkar besökare på ett menligt sätt. Reklamation ska lämnas så snart du upptäckt eller bort upptäcka felet/bristen. Reklamation görs till reklamation@lanekoll.se

Användning av cookies

På Webbplatsen använder vi cookies. Detta är en liten textfil som Webbplatsen begär att få spara på din dator. Cookies används i syfte att förstå hur våra besökare använder Webbplatsen och för att kunna förbättra användarupplevelsen. Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära cookies. Permanenta cookies lagras som en fil på din dator eller mobil under en viss tid, dock längst 12 månader. Session cookies lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare. Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Ändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera dessa allmänna villkor från tid till annan. Vi kommer att meddela eventuella förändringar av dessa allmänna villkor genom särskilda meddelanden på Webbplatsen och genom att uppdatera och publicera en ny version av dokumentet på Webbplatsen. Vi uppmanar dig därför att från tid till annan besöka vår webbplats för att kontrollera huruvida några förändringar har skett.

Senaste uppdatering villkor: 20230516

1. Information om Extrakoll

Extrakoll (”Extrakoll”) är en tjänst som tillhandahålls av Consector AB, org.nr 556961–4216, om du väljer att bli medlem i Extrakoll. När vi skriver Lånekoll nedan menas Consector AB. Syftet med Extrakoll är att medlemmarna ska få information och erbjudanden inom ramen för Lånekolls verksamhet, om lån, försäkringar samt andra finansiella tjänster och produkter för privatpersoner. Genom att bli medlem i Extrakoll godkänner du att dessa medlemsvillkor gäller mellan dig och Lånekoll. Du kan även få upplysningar om ditt medlemskap genom att kontakta extrakoll@lanekoll.se eller ringa 0770–221222.

2. Gratis medlemskap

  Det är frivilligt och kostnadsfritt att bli medlem i Extrakoll. Du blir medlem genom att godkänna villkoren för Extrakoll i samband med att du beställer en tjänst som tillhandahålls under varumärket Lånekoll. Medlemskap i Extrakoll utfärdas endast till personer över 18 år.  

3. Förmåner

Syftet med Extrakoll är att tillhandahålla medlemmarna en högre grad av service samt information och erbjudanden som kan vara av intresse för medlemmarna. Som medlem i Extrakoll får du bland annat:

 • Lånekoll (Extrakolls) nyhetsbrev med tips inom privatekonomi, upp till fyra gånger per månad.
 • Tillgång till Lånekolls lånesupport, via telefon, där du kan ställa frågor och få personlig service kring dina lån.
 • Garanterad hög servicenivå genom hela ansökningsprocessen i Lånekolls ordinarie tjänster för låneförmedling och försäkringsförmedling, vilket ökar möjligheterna till en beviljad ansökan.
 • Anpassad marknadsföring och erbjudanden som Lånekoll tror kan vara av intresse för dig. Dessa erbjudanden kan avse Consector AB:s samtliga tjänster, som tillhandahålls under varumärket Lånekoll, såväl som erbjudanden från Lånekolls samarbetspartners som kan vara av intresse för dig.
 • Information, erbjudanden och förmåner från Extrakoll kan skickas ut till dig via post, e-post, SMS, telefon eller andra digitala kanaler.

4. Personuppgiftsbehandling

I vår Integritetsskyddspolicy (som finns tillgänglig på vår webbplats) förklarar vi hur Lånekoll samlar in och behandlar dina personuppgifter och i övrigt och vilka rättigheter du har i anslutning till detta. Vi kommer att behandla personuppgifter så länge du har ett medlemskap hos oss. Om du har frågor om Integritetsskyddspolicyn kan du kontakta oss på kundservice@lanekoll.se.

5. Giltighetstid

Medlemskapet gäller tills vidare och kan sägas upp av bägge parter med omedelbar verkan. Du kan när som helst begära utträde ur Extrakoll genom att kontakta extrakoll@lanekoll.se, ringa 0770–221222 eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns med i varje e-post och SMS utskick.

Senaste uppdatering villkor: 2023051